2 Brothers On The 4th Floor – The Sun Will Be Shining

2 Brothers On The 4th Floor

2 Brothers On The 4th Floor

2 Brothers On The 4th Floor is een Nederlandse eurodance-groep uit de jaren ’90. De groep werd opgericht in 1990 door de broers Martin en Bobby Boer. Ze scoorden verschillende hits, waaronder “Dreams”, “Never Alone” en “The Sun Will Be Shining”.

The Sun Will Be Shining

“The Sun Will Be Shining” is een van de bekendste nummers van 2 Brothers On The 4th Floor. Het werd uitgebracht in 1996 als onderdeel van hun album “Fairytales”. Het nummer behaalde hoge posities in verschillende hitlijsten over de hele wereld.

Het kenmerkende geluid van het nummer bestaat uit energieke beats, vrolijke melodieën en catchy zanglijnen. De positieve en optimistische tekst spreekt veel mensen aan.

“The Sun Will Be Shining” wordt nog steeds regelmatig gedraaid op feesten en evenementen. Het blijft een populaire klassieker binnen het eurodance-genre.

Met hun succesvolle carrière heeft 2 Brothers On The 4th Floor een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse dance-scene. Hun muziek blijft geliefd bij fans van elektronische dansmuziek overal ter wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.