2 Unlimited – Edge Of Heaven

2 Unlimited

2 Unlimited – Edge Of Heaven

2 Unlimited was een Nederlandse eurodance-groep uit de jaren ’90. Ze waren wereldwijd bekend en scoorden verschillende hits, waaronder “No Limit” en “Get Ready for This”. De groep bestond uit rapper Ray Slijngaard en zangeres Anita Doth.

In 1998 bracht 2 Unlimited het nummer “Edge Of Heaven” uit als onderdeel van hun album “II”. Dit uptempo dance-nummer werd een succes in Europa en bereikte hoge posities in de hitlijsten.

“Edge Of Heaven”

“Edge Of Heaven” is een energiek nummer met catchy beats en opzwepende synths. Het refrein wordt gezongen door Anita Doth, terwijl Ray Slijngaard zijn rapvaardigheden laat zien in de coupletten. Het lied heeft een positieve boodschap over het najagen van je dromen en het bereiken van nieuwe hoogtes.

Met zijn aanstekelijke melodieën en dansbare ritmes nodigt “Edge of Heaven” luisteraars uit om mee te bewegen op de dansvloer. Het nummer weerspiegelt perfect de kenmerkende sound van 2 Unlimited: vrolijke eurodance met sterke vocals.

Hoewel 2 Unlimited niet meer actief is als groep, blijft hun muziek geliefd bij fans over de hele wereld. Nummers zoals “Edge Of Heaven” herinneren ons aan de tijd waarin eurodance populair was en brengen nog steeds vreugde op feestjes en in clubs.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.