5 Star – Rain Or Shine (PWL Mix)

5 Star

5 Star met: Rain Or Shine (PWL Mix)

5 Star was een popgroep uit Groot-Brittannië, gevormd in 1983. De groep bestond uit de broers en zussen Stedman, Denise, Lorraine, Delroy en Doris Pearson. Ze stonden bekend om hun mix van R&B, soul en popmuziek.

Rain Or Shine (PWL Mix)

“Rain Or Shine” is een nummer van 5 Star dat werd uitgebracht in 1986. Het werd geproduceerd door Stock Aitken Waterman (SAW), ook wel bekend als de PWL Mix.

Het nummer was een grote hit voor 5 Star en bereikte de top tien in verschillende landen wereldwijd. Het kenmerkt zich door zijn aanstekelijke beat, pakkende melodieën en harmonieuze vocale arrangementen.

In de PWL Mix-versie van “Rain Or Shine” wordt het nummer verrijkt met elektronische synthesizers en dansbare ritmes die typerend waren voor de producties van SAW in die tijd.

Dankzij “Rain Or Shine” brak 5 Star internationaal door en vestigde zich als een succesvolle act binnen het popgenre. Het nummer blijft tot op heden geliefd bij fans overal ter wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.