666 – Diablo (Radio Devil)

666

666

666 is een Nederlandse hardcore/gabber artiest die bekend staat om zijn duistere en energieke muziek. Hij werd geboren als Marco Verkuylen op 9 april 1968 in Den Bosch.

Een van zijn meest populaire nummers is “Diablo (Radio Devil)”. Dit nummer, uitgebracht in 1997, wordt beschouwd als een klassieker binnen het hardcore genre.

“Diablo (Radio Devil)” kenmerkt zich door de harde beats, duistere samples en agressieve vocals. Het nummer heeft invloeden uit zowel de gabber- als techno-scene en wordt vaak gedraaid op feesten en festivals.

Met zijn unieke stijl heeft 666 een grote schare fans weten te verzamelen over de hele wereld. Zijn muziek is geliefd onder liefhebbers van harder dance genres en hij wordt gezien als een pionier binnen de hardcore scene.

Dankzij hits zoals “Diablo (Radio Devil)” heeft 666 naam gemaakt als een baanbrekende artiest binnen de elektronische muziekwereld. Hij blijft optreden en nieuwe tracks produceren voor zijn trouwe fanbase.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.