a-ha – Cast In Steel

a-ha

a-ha – Cast In Steel

a-ha is een Noorse popband die in 1982 werd opgericht. De band bestaat uit zanger Morten Harket, gitarist Paul Waaktaar-Savoy en toetsenist Magne Furuholmen. Ze staan bekend om hun kenmerkende synthpopgeluid en werden wereldwijd populair met hits als “Take On Me” en “The Sun Always Shines on TV”.

Cast In Steel

“Cast In Steel” is het tiende studioalbum van a-ha dat in 2015 werd uitgebracht. Het album markeert de terugkeer van de band na een periode van zeven jaar zonder nieuw materiaal. Het bevat tien nummers, waaronder de singles “Under the Makeup”, “Forest Fire” en het titelnummer.

Met “Cast In Steel” keert a-ha terug naar hun herkenbare geluid, maar voegen ze ook moderne elementen toe aan hun muziekstijl. De teksten op het album zijn introspectief en gaan over thema’s als verlies, verandering en veerkracht.

Het album ontving positieve recensies van critici en behaalde hoge posities in verschillende hitlijsten wereldwijd. Fans waren blij met de terugkeer van a-ha en prezen de consistentie in kwaliteit die het album biedt.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.