Abs – What You Got

Abs

Abs – What You Got

Abs (geboren als Richard Abidin Breen) is een Engelse zanger en danser. Hij werd bekend in de jaren 90 als lid van de Britse boyband Five, maar begon later aan een solocarrière.

“What You Got” is een nummer dat Abs uitbracht als zijn debuutsingle in 2002. Het werd een grote hit in het Verenigd Koninkrijk, waar het de vierde plaats bereikte in de UK Singles Chart. Het nummer heeft ook succes gehad in andere Europese landen.

“What You Got” is een catchy popnummer met invloeden van R&B en hiphop. De tekst gaat over iemand die verliefd wordt op een mysterieus persoon en alles wil weten over wat hij/zij te bieden heeft.

Abs staat bekend om zijn energieke optredens en dansmoves, die hij vaak laat zien tijdens zijn liveoptredens. Naast muziek heeft Abs ook meegedaan aan verschillende televisieshows zoals “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!” en “Dancing on Ice”.

Met “What You Got” heeft Abs bewezen dat hij meer kan dan alleen maar lid zijn van een boyband. Het nummer blijft nog steeds geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.