Ace Of Base – All That She Wants

Ace Of Base

Ace Of Base – All That She Wants

Ace of Base is een Zweedse popgroep die in de jaren 90 wereldwijde hits scoorde. Eén van hun bekendste nummers is “All That She Wants”. Dit lied werd uitgebracht in 1993 en stond hoog op de hitlijsten over de hele wereld.

“All That She Wants” heeft een catchy melodielijn en een aanstekelijk refrein. Het nummer combineert elementen van pop, reggae en dance muziek, wat zorgt voor een unieke sound. De lyrics vertellen het verhaal van een vrouw die steeds op zoek is naar nieuwe liefdesavonturen zonder zich echt te binden.

Het succes van “All That She Wants” leverde Ace of Base veel internationale erkenning op. Ze wonnen diverse awards en verkochten miljoenen exemplaren van hun album “The Sign”, waar dit nummer ook op staat. De groep bleef daarna nog meer hits produceren, waaronder “The Sign” zelf, “Don’t Turn Around” en “Beautiful Life”.

Hoewel Ace of Base na verloop van tijd minder actief werd in de muziekindustrie, blijft hun muziek populair onder fans over de hele wereld. Met hun aanstekelijke melodieën en dansbare beats hebben ze definitief hun stempel gedrukt op het popgenre.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.