Ace Of Base – Life Is A Flower

Ace Of Base

Ace Of Base – Life Is A Flower

Ace Of Base was een Zweedse popgroep die in de jaren 90 wereldwijd bekendheid vergaarde. Een van hun grootste hits is “Life Is A Flower”.

Over Ace Of Base

Ace Of Base werd opgericht in 1990 en bestond uit de broers Jonas en Ulf Ekberg, samen met zussen Linn en Jenny Berggren. Ze braken door met hun debuutalbum “Happy Nation” in 1992, waarvan het nummer “All That She Wants” een enorme hit werd.

De muziek van Ace Of Base kenmerkte zich door catchy melodieën, aanstekelijke beats en harmonieuze vocalen. Ze werden geïnspireerd door verschillende genres zoals pop, reggae en dance.

“Life Is A Flower”

“Life Is A Flower” is een single van het album “Flowers”, dat uitkwam in 1998. Het nummer behaalde internationaal succes en stond hoog genoteerd in diverse hitlijsten.

De tekst van “Life Is A Flower” gaat over het vieren van het leven, zelfs wanneer er tegenslagen zijn. Het benadrukt dat we moeten genieten van elke dag alsof het onze laatste is.

Tekstfragment:

“We live in a free world,
I whistle down the wind,
Carry on smiling and the world will smile with you.”

Bronnen:
– Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ace_of_Base
– YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0nYhRQCEA5o

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.