Adam Rickitt – I Breathe Again

Adam Rickitt

Adam Rickitt – I Breathe Again

Adam Rickitt is een Engelse zanger en acteur. Hij werd geboren op 29 mei 1978 in Crewe, Cheshire, Engeland. Rickitt begon zijn carrière als acteur in de soapserie “Coronation Street”, waar hij van 1997 tot 1999 speelde.

In 1999 bracht Adam Rickitt zijn debuutsingle uit genaamd “I Breathe Again”. Het nummer was meteen een succes en bereikte de tweede plaats in de Britse hitlijsten. De single kreeg lovende kritieken en maakte Rickitt bekend bij het grote publiek.

“I Breathe Again” is een popnummer met invloeden van dance muziek. Het refrein is catchy en wordt gekenmerkt door sterke vocale prestaties van Adam Rickitt. Het nummer gaat over het herontdekken van jezelf na een moeilijke periode.

I breathe again, when you touch my soul,

You take my hand and lead me home,

I don’t know if this feeling’s real,

All I know, oh oh,

I can breathe again.”

Hoewel Adam Rickitt na “I Breathe Again” nog andere singles heeft uitgebracht, behaalde geen van deze dezelfde mate van succes als zijn debuutsingle. Desondanks blijft hij actief in de entertainmentindustrie en heeft hij diverse rollen gespeeld in theaterproducties en televisieseries.

Met zijn charmante uitstraling en talent heeft Adam Rickitt een blijvende indruk achtergelaten in de muziekwereld. “I Breathe Again” blijft een geliefd nummer onder zijn fans en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.