Al Bano & Romina Power – Felicità

Al Bano & Romina Power

Al Bano & Romina Power

Al Bano & Romina Power was een Italiaans zangduo, bestaande uit de artiesten Al Bano en zijn toenmalige vrouw Romina Power. Ze waren actief in de jaren ’70 en ’80 en hun muziek werd gekenmerkt door een mix van pop, rock en ballades.

Felicità

Een van hun bekendste nummers is “Felicità”. Dit lied werd uitgebracht in 1982 en groeide al snel uit tot een grote hit in Europa. Het nummer gaat over gelukkig zijn in het leven, zelfs als er tegenslagen zijn. De tekst is poëtisch en heeft een hoopvolle boodschap.

“Felicità” is nog steeds populair bij fans van het duo en wordt vaak gezien als een klassieker binnen de Italiaanse muziekwereld.

Het succes van Al Bano & Romina Power was niet alleen te danken aan hun talentvolle stemmen, maar ook aan hun charismatische uitstraling op het podium. Ze traden regelmatig op tijdens televisieshows en concerttournees, waarbij ze miljoenen mensen wisten te raken met hun muziek.

Helaas kwam er na vele jaren samenwerking een einde aan het huwelijk tussen Al Bano & Romina Power. Ondanks deze breuk bleven ze wel afzonderlijk van elkaar optreden om hun solocarrières voort te zetten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.