Alexandra Stan – Get Back

Alexandra Stan

Alexandra Stan – Get Back

Alexandra Stan is een Roemeense zangeres en songwriter die bekend staat om haar hit “Mr. Saxobeat” uit 2011. Geboren op 10 juni 1989 in Constanta, Roemenië, begon ze op jonge leeftijd met het ontwikkelen van haar muzikale talenten.

“Get Back” is een nummer dat werd uitgebracht in 2020 als onderdeel van Alexandra Stans album “Alesta”. Het lied heeft een pakkende melodie en aanstekelijke beats die typerend zijn voor haar stijl. De songteksten gaan over verlangen naar liefde en de drang om terug te keren naar iemand waar je ooit van hield.

Met haar krachtige stem en energieke optredens heeft Alexandra Stan wereldwijd veel succes behaald. Haar muziek valt onder het genre dance-pop, maar ze experimenteert ook met andere genres zoals reggae en R&B.

Naast “Get Back” zijn er nog vele andere populaire nummers van Alexandra Stan zoals “Lemonade”, “Cherry Pop”, en “I Did It Mama”. Ze blijft nieuwe muziek uitbrengen die fans over de hele wereld blijft aanspreken.

Met haar unieke sound, catchy tunes en charismatische persoonlijkheid blijft Alexandra Stan een prominente figuur binnen de internationale muziekscene.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.