Alison Moyet – Is This Love

Alison Moyet

Alison Moyet – Is This Love

Alison Moyet is een Britse singer-songwriter en voormalig lid van de band Yazoo. Ze brak door in de jaren 80 met hits als “Only You” en “Don’t Go”. In haar solocarrière heeft ze veel succes gehad, zowel commercieel als kritisch.

“Is This Love” is een nummer uit 1986 afkomstig van het album “Raindancing”. Het werd geschreven door Alison Moyet zelf in samenwerking met David A. Stewart. Het nummer bereikte hoge posities in de hitlijsten wereldwijd en wordt beschouwd als een van haar grootste hits.

Achtergrondinformatie

Het nummer “Is This Love” gaat over de intense emoties die gepaard gaan met verliefdheid. Alison Moyet brengt dit thema op indringende wijze over met haar krachtige stemgeluid en emotionele interpretatie.

Kritische ontvangst

“Is This Love” ontving positieve recensies van muziekcritici, die het waarderen om zijn sterke melodie en tekstuele diepgang. Het wordt vaak genoemd als een hoogtepunt in Alison Moyets discografie.

Videoclip

De videoclip voor “Is This Love” toont Alison Moyet optredend tegen verschillende achtergronden, waaronder een donkere nachtclub en een kleurrijke bloemenweide. De beelden benadrukken de intense emoties van het nummer.

Kortom, “Is This Love” is een iconisch nummer van Alison Moyet dat haar talent als singer-songwriter en vocaliste laat zien. Het blijft geliefd bij fans en wordt beschouwd als een klassieker in de popmuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.