Alison Moyet – That Ole Devil Called Love

Alison Moyet

Alison Moyet: That Ole Devil Called Love

Alison Moyet is een Britse zangeres en songwriter die vooral bekend staat om haar unieke stemgeluid en veelzijdige muzikale talenten. Ze werd geboren op 18 juni 1961 in Billericay, Essex.

That Ole Devil Called Love

Een van de bekendste nummers van Alison Moyet is “That Ole Devil Called Love”. Dit nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 1985 als onderdeel van haar album “Alf”. Het is een emotioneel geladen lied met krachtige teksten die de pijn en verleiding van liefde beschrijven.

Het nummer bereikte al snel wereldwijde populariteit en behaalde hoge posities in diverse hitlijsten. Met haar indrukwekkende vocale bereik weet Alison Moyet moeiteloos de emoties over te brengen die het liedje bevat.

“That Ole Devil Called Love” heeft sindsdien vele covers gekregen, maar het origineel blijft onmiskenbaar Alison Moyets meesterwerk. Het laat zien hoe ze als artiest succesvol kan zijn binnen verschillende muziekgenres, zoals pop, rock en blues.

Met meer dan drie decennia aan muzikaal succes blijft Alison Moyet optreden en nieuwe fans inspireren met haar geweldige stemgeluid. Haar talent wordt nog steeds geprezen door zowel critici als publiek over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.