Alyson Williams – Sleep Talk (Extended Version)

Alyson Williams

Alyson Williams – Sleep Talk (Extended Version)

Alyson Williams is een Amerikaanse R&B-zangeres die bekend staat om haar krachtige stem en soulvolle stijl. Ze brak door in de jaren 80 met haar hit “Sleep Talk”, vooral bekend van de extended versie.

Over Alyson Williams

Geboren op 11 mei 1962 in New York City, begon Alyson Williams al op jonge leeftijd met zingen. Ze groeide op in een muzikale familie en raakte geïnspireerd door artiesten als Aretha Franklin en Chaka Khan. Haar talent viel al snel op en ze kreeg de kans om samen te werken met grote namen uit de muziekindustrie, zoals Luther Vandross.

Sleep Talk (Extended Version)

“Sleep Talk” werd uitgebracht als single in 1989 en werd al snel een enorme hit. De extended versie van het nummer heeft bijgedragen aan zijn populariteit, omdat deze extra tijd gaf voor Alysons krachtige vocale prestaties om volledig tot hun recht te komen.

In “Sleep Talk” vertelt Alyson over een moeilijke relatie waarin communicatie tekortschiet. Haar emotionele interpretatie van de tekst maakt het nummer des te meeslepender.

Het succes van “Sleep Talk” lanceerde Alysons carrière naar nieuwe hoogten en vestigde haar reputatie als een getalenteerde zangeres binnen de R&B-wereld.

Beluister hieronder Sleep talk:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.