André Hazes – Amor Amor Amor

André Hazes

André Hazes met: Amor Amor Amor

André Hazes was een Nederlandse volkszanger die vooral bekend stond om zijn kenmerkende stemgeluid en emotionele nummers. Een van zijn bekendste liedjes is “Amor Amor Amor”. Deze klassieker uit de jaren ’80 is nog steeds geliefd bij vele fans.

“Amor Amor Amor” vertelt het verhaal van een intense liefde, waarbij de hoofdpersoon tot over zijn oren verliefd is. De passionele tekst en melodieuze muziek maken het nummer tijdloos en herkenbaar voor velen.

Achtergrondinformatie

André Hazes werd geboren op 30 juni 1951 in Amsterdam. Hij begon al op jonge leeftijd met zingen en brak door in de jaren ’70 met hits als “Een Beetje Verliefd” en “Zij Gelooft In Mij”. Zijn authentieke stijl maakte hem populair onder een breed publiek.

Helaas overleed André Hazes veel te vroeg op 23 september 2004, maar zijn muzikale erfenis leeft voort. Zijn nummers worden nog steeds gedraaid en hebben een speciale plek in de harten van vele fans, waaronder “Amor Amor Amor”.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.