Angel Feat. Mark Asari – Are You Good

Angel Feat. Mark Asari

Angel Feat. Mark Asari met: Are You Good

Angel is een Britse zanger, songwriter en producer. Hij staat bekend om zijn unieke mix van R&B, pop en elektronische muziekstijlen. Met zijn melodieuze stem en emotionele teksten weet hij keer op keer het publiek te raken.

Mark Asari, een getalenteerde zanger uit Ghana, heeft samengewerkt met Angel aan het nummer “Are You Good”. Deze samenwerking resulteerde in een krachtig en meeslepend lied dat de luisteraars diep raakt.

“Are You Good”

“Are You Good” is een nummer dat gaat over liefde en relaties. Het vertelt het verhaal van twee mensen die worstelen met hun gevoelens voor elkaar. De tekst is eerlijk en emotioneel, waardoor luisteraars zich kunnen identificeren met de situatie.

Het nummer combineert de warme stemmen van Angel en Mark Asari perfect met de moderne productie-elementen. De catchy melodieën en pakkende beats maken dit lied tot een absolute hit in de R&B- en popmuziekscene.

Als je op zoek bent naar nieuwe muziek om naar te luisteren, moet je zeker “Are You Good” beluisteren! Het zal je niet teleurstellen!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.