Anthony & The Camp – What I Like (Extended Mix)

Anthony & The Camp

Anthony & The Camp met: What I Like (Extended Mix)

Anthony & The Camp was een Amerikaanse disco en dance groep, opgericht in de jaren 80. Ze brachten verschillende hits uit, waaronder “What I Like”. Dit nummer werd later uitgebracht als een extended mix.

Achtergrond

Anthony Malloy, beter bekend als Anthony & The Camp, begon zijn muzikale carrière in de late jaren 70. Hij werd al snel een bekend gezicht in het clubcircuit van New York City en stond bekend om zijn energieke performances.

“What I Like”

“What I Like” is een van de meest populaire nummers van Anthony & The Camp. Het combineert elementen van disco en dance tot een catchy en dansbaar geheel. De tekst gaat over iemands voorkeuren en verlangens binnen een relatie.

Extended Mix

De extended mix van “What I Like” voegt extra lengte toe aan het nummer door middel van instrumentale breaks en langere refreinen. Deze versie was vooral populair onder DJ’s die het gebruikten om te mixen tijdens lange sets in clubs.

Bronnen:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.