Aquagen – The Pipes Are Calling (Radio Edit)

Aquagen

Aquagen – The Pipes Are Calling (Radio Edit)

Aquagen is een Duitse dancegroep die bekend staat om hun energieke en catchy nummers. Een van hun meest populaire tracks is “The Pipes Are Calling”, in de radio-edit-versie.

Dit nummer combineert melodische trance-elementen met stevige beats, wat resulteert in een krachtig dansnummer dat je gegarandeerd op de dansvloer krijgt.

De tekst van “The Pipes Are Calling” heeft geen diepgaande betekenis, maar het refrein wordt vaak meegezongen door het publiek tijdens optredens: “Come on and move your body, let the music take control!”

Aquagen bestaat uit twee leden: Gino Montesano en Olaf Dieckmann. Samen hebben ze verschillende hits geproduceerd zoals “Hard to Say I’m Sorry” en “Phatt Bass”. Ze zijn actief sinds 1999 en hebben nog steeds een trouwe fanbase over de hele wereld.

Discografie:

  • The Pipes Are Calling (Radio Edit) – 2000
  • Hard to Say I’m Sorry – 2002
  • Phatt Bass – 2000
  • Lovemachine – 1999

Als je op zoek bent naar up-tempo dance muziek om op te feesten, dan is Aquagen zeker iets voor jou! Met hun aanstekelijke melodieën en pakkende beats weten ze keer op keer een geweldige sfeer neer te zetten.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.