Ariana Grande – 7 Rings

Ariana Grande

Ariana Grande – 7 Rings

Ariana Grande is een Amerikaanse zangeres en actrice. Ze begon haar carrière als kindster in de Broadway-musical “13” en kreeg vervolgens bekendheid door haar rol in de Nickelodeon-serie “Victorious”. Sindsdien heeft ze verschillende hits uitgebracht, waaronder het nummer “7 Rings”.

Over het nummer “7 Rings”

“7 Rings” is een single van Ariana Grande die werd uitgebracht in 2019. Het nummer is geïnspireerd op Julie Andrews’ liedje “My Favorite Things” uit de musicalfilm The Sound of Music. In het nummer bezingt Ariana hoe ze na een gebroken hart besluit om zichzelf te verwennen met luxe goederen, zoals diamanten ringen.

Het nummer bereikte wereldwijd succes en behaalde hoge posities in verschillende hitlijsten. De bijbehorende muziekvideo brak ook records op YouTube, waarin Ariana samen met haar vriendinnen pronkt met hun rijkdom en extravagantie.

Met zijn catchy beat en meezingbare refrein werd “7 Rings” al snel een anthem voor zelfliefde en empowerment. Het laat zien dat je jezelf mag verwennen na tegenslagen in het leven.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.