Ariana Grande & Social House – Boyfriend

Ariana Grande & Social House

Ariana Grande & Social House – Boyfriend

Ariana Grande, geboren op 26 juni 1993 in Boca Raton, Florida, is een Amerikaanse zangeres en actrice. Ze begon haar carrière als kindsterretje in Broadway-musicals en kreeg later bekendheid door haar rol in de Nickelodeon-serie “Victorious”. In 2013 bracht ze haar debuutalbum “Yours Truly” uit, dat meteen een succes werd.

Social House

Social House is een muziekduo bestaande uit Michael ‘Mikey’ Foster en Charles ‘Scootie’ Anderson. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun werk bij het schrijven en produceren van muziek voor andere artiesten. In 2018 brachten ze hun eerste single uit onder de naam Social House.

Boyfriend is een samenwerking tussen Ariana Grande en Social House die werd uitgebracht op 2 augustus 2019. Het nummer gaat over de complexiteit van moderne romantische relaties. Met zijn catchy melodieën en pakkende tekst werd het al snel een hit.

Dit nummer laat zien hoe Ariana Grande’s krachtige vocale bereik samenvloeit met de ritmische beats van Social House. Het resultaat is een aanstekelijk lied dat perfect past bij hun stijlen.

Luister naar Boyfriend:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.