Armin van Buuren, D’Angello & Francis – Que Pasa

Armin van Buuren, D'Angello & Francis

Armin van Buuren, D’Angello & Francis met: Que Pasa

Armin van Buuren is een wereldberoemde Nederlandse DJ en producent. Hij staat bekend om zijn energieke optredens en het creëren van meeslepende trance-muziek. Samen met het Belgische duo D’Angello & Francis heeft hij het nummer “Que Pasa” uitgebracht.

Over Armin van Buuren

Armin van Buuren begon zijn carrière in de jaren ’90 en groeide al snel uit tot een internationaal succes. Hij heeft talloze hits geproduceerd en treedt regelmatig op bij grote festivals over de hele wereld. Zijn muziek wordt gekenmerkt door melodieuze beats en emotionele vocalen, waardoor hij geliefd is bij vele fans.

D’Angello & Francis

D’Angello & Francis is een veelbelovend DJ-duo afkomstig uit België. Ze staan bekend om hun unieke stijl waarin ze verschillende genres combineren, zoals electro house en future rave. Met hun energieke sets weten ze altijd het publiek te enthousiasmeren.

“Que Pasa”

“Que Pasa” is een samenwerking tussen Armin van Buuren en D’Angello & Francis. Het nummer combineert invloeden uit verschillende dansgenres, waaronder trance, house en latin muziek. De catchy melodieën gecombineerd met krachtige beats zorgen ervoor dat “Que Pasa” een absolute dansvloerhit is.

Met Armin van Buuren’s expertise in trance en D’Angello & Francis’ unieke stijl, hebben ze samen een nummer gecreëerd dat zowel fans van beide artiesten als liefhebbers van elektronische muziek zal aanspreken. “Que Pasa” is een aanstekelijke track die niet alleen op festivals, maar ook in clubs over de hele wereld te horen zal

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.