Art Garfunkel – A Heart In New York

Art Garfunkel

Art Garfunkel

Art Garfunkel is een Amerikaanse singer-songwriter, acteur en auteur. Hij werd geboren op 5 november 1941 in Forest Hills, New York. Samen met Paul Simon vormde hij het beroemde folk rock duo Simon & Garfunkel.

A Heart In New York

“A Heart In New York” is een nummer dat Art Garfunkel solo heeft uitgebracht. Het lied is geschreven door Benny Gallagher en Graham Lyle en verscheen op zijn album “Scissors Cut” uit 1981.

Het nummer wordt gekenmerkt door de prachtige harmonieën waar Art Garfunkel bekend om staat. De melancholische melodie en de persoonlijke teksten brengen de sfeer van een verloren liefde in hartje New York tot leven.

In “A Heart In New York” bezingt Garfunkel zijn gevoelens van verlangen naar iemand die niet meer bij hem is. Het nummer raakt vele luisteraars door de emotie die hij weet over te brengen met zijn karakteristieke stemgeluid.

Dit iconische nummer blijft geliefd onder fans van zowel Art Garfunkels solomuziek als Simon & Garfunkels werk. Met “A Heart In New York” bewijst deze legendarische artiest wederom zijn talent voor het vertellen van verhalen via muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.