Ashanti – Foolish

Ashanti

Ashanti – Foolish

Ashanti is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze brak door in 2002 met haar debuutsingle “Foolish”, die meteen een grote hit werd. Het nummer stond wekenlang op nummer één in de Billboard Hot 100 en betekende haar grote doorbraak.

“Foolish” is afkomstig van Ashanti’s zelfgetitelde debuutalbum dat ook in 2002 uitkwam. Het nummer combineert R&B- en hiphopinvloeden tot een catchy popgeluid. De tekst gaat over liefdesverdriet en het besef dat ze dom was om zich te laten bedriegen door haar geliefde.

De single kreeg lovende recensies van muziekcritici vanwege Ashanti’s vocale prestaties en de aanstekelijke melodieën. Het succes van “Foolish” maakte haar tot een rijzende ster in de muziekindustrie en vestigde haar naam als talentvolle artiest.

Naast “Foolish” heeft Ashanti nog veel meer hits gescoord, zoals “Rock wit U (Awww Baby)”, “Rain on Me” en samenwerkingen met andere bekende artiesten zoals Ja Rule, Fat Joe en Nelly.

Ashanti blijft actief in de muziekwereld, maar richt zich tegenwoordig ook op acteren. Ze heeft verschillende rollen gehad in films en televisieseries, waaronder The Muppets’ Wizard of Oz and Coach Carter.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.