Babyface – It’s No Crime (IJ Extended Mix)

Babyface

Babyface – It’s No Crime (IJ Extended Mix)

Babyface, wiens echte naam Kenneth Brian Edmonds is, is een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Hij werd geboren op 10 april 1959 in Indianapolis, Indiana.

Met zijn unieke mix van R&B, soul en popmuziek heeft Babyface zich gevestigd als een van de meest succesvolle artiesten in de muziekindustrie. Hij heeft samengewerkt met talloze bekende artiesten zoals Whitney Houston, Mariah Carey en Boyz II Men.

“It’s No Crime” is een nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1989. Het nummer behaalde grote populariteit en bereikte de top tien van de Billboard Hot 100-hitlijst. Het IJ Extended Mix is ​​een remixversie die extra elementen toevoegt aan het originele nummer.

De songteksten vertellen het verhaal van liefdesverdriet en ontrouw. Babyface zingt over zijn pijn nadat hij erachter komt dat zijn geliefde hem bedriegt: “Baby it ain’t no crime if I’m guilty of love / So lock me up and throw away the key.”

Babyface’s stem wordt gekarakteriseerd door zijn soepele klanken en emotionele expressiviteit. Zijn vermogen om rauwe emoties over te brengen maakt hem tot een geliefde artiest onder vele fans wereldwijd.

Belangrijkste informatie:

  • Artiest: Babyface
  • Titel: It’s No Crime (IJ Extended Mix)
  • Genre: R&B, soul, pop
  • Oorspronkelijke uitgavejaar: 1989

Kortom, Babyface is een getalenteerde artiest die bekend staat om zijn unieke mix van R&B, soul en popmuziek. “It’s No Crime” is een populair nummer dat succesvol was in de

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.