band Ohne Namen – Slipping Into You

band Ohne Namen

Ohne Namen

Ohne Namen, ook wel bekend als O.N., was een Duitse popband die actief was van 1999 tot 2003. De groep bestond uit de vier leden Florian Sump, Christian Supper, Claus Capek en Sascha Littek.

Slipping Into You

“Slipping Into You” is één van de meest succesvolle nummers van Ohne Namen. Het nummer werd uitgebracht in 2000 en behaalde hoge posities in de hitlijsten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het lied heeft een catchy melodie met sterke vocale prestaties van Florian Sump. De tekst gaat over het verlangen naar iemand waar je verliefd op bent en hoe je steeds meer voor die persoon valt.

“Slipping Into You” zorgde ervoor dat Ohne Namen nationale en internationale bekendheid kreeg. Ze werden beschouwd als een veelbelovende nieuwe band in de Duitse muziekscene.

Jammer genoeg besloot Ohne Namen om te stoppen in 2003 na het uitbrengen van hun laatste album “Das Beste”. Desondanks blijft “Slipping Into You” een klassieker binnen het repertoire van Ohne Namen en wordt het nog steeds gewaardeerd door fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.