Barbra Streisand & Don Johnson – Till I Loved You

Barbra Streisand & Don Johnson

Barbra Streisand & Don Johnson – Till I Loved You

Barbra Streisand is een Amerikaanse zangeres, actrice en producer. Ze heeft talloze hits gescoord en is een van de best verkopende vrouwelijke artiesten aller tijden. Haar muziekstijl varieert van pop tot musical en jazz.

Don Johnson is een Amerikaanse acteur en zanger. Hij werd bekend door zijn rol in de televisieserie “Miami Vice” en heeft ook verschillende albums uitgebracht als soloartiest.

Till I Loved You

“Till I Loved You” is een duet tussen Barbra Streisand en Don Johnson dat werd uitgebracht in 1988. Het nummer was geschreven door Maury Yeston voor het gelijknamige album.

In het nummer delen Barbra Streisand en Don Johnson hun gevoelens over liefde en hoe deze hen heeft veranderd. De combinatie van hun stemmen creëert een krachtig duet dat emotie oproept bij luisteraars.

“Till I Loved You” behaalde succes in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, waar het de top 10 bereikte in de Billboard Hot 100-hitlijst.

Till I loved you
I didn’t know the meaning of passion
I never had a thing for fashion
Oh oh oh!

Tekst gaat verder onder advertentie

Dit duet tussen Barbra Streisand & Don Johnson blijft geliefd bij fans wereldwijd dankzij de krachtige stemmen en de emotionele lading van het nummer.

Barbra Streisand en Don Johnson hebben hun muzikale talenten samengebracht in “Till I Loved You” en creëerden zo een onvergetelijk duet dat nog steeds wordt gewaardeerd door liefhebbers van goede muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.