Beat – Hands Off…she’s Mine

Beat

Artiest: Beat

“Hands Off…she’s Mine” is een nummer van de Britse ska-pop band Beat. De band, ook wel bekend als The English Beat in de Verenigde Staten, was actief in de late jaren 70 en vroege jaren 80.

Ska-pop muziekstijl

Beat staat bekend om hun unieke mix van ska en popmuziek. Ska is een Jamaicaanse muziekstijl die populair werd in het Verenigd Koninkrijk tijdens de jaren 60 en 70. Met hun energieke ritmes en catchy melodieën bracht Beat deze muziekstijl naar een breder publiek.

“Hands Off…she’s Mine”

“Hands Off…she’s Mine” is één van de meest succesvolle singles van Beat. Het nummer werd uitgebracht in 1980 en behaalde hoge posities in diverse hitlijsten, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal.

In dit nummer wordt gezongen over iemand die zijn liefdesinteresse wil beschermen tegen anderen die interesse tonen. Met zijn aanstekelijke melodieën en opzwepende ritmes weet “Hands Off…she’s Mine” luisteraars te betoveren.

Dankzij hits zoals “Mirror In the Bathroom”, “Tears of a Clown” en natuurlijk “Hands Off…she’s Mine”, heeft Beat een blijvende impact gehad op de ska-pop scene. Hun muzikale invloeden zijn nog steeds merkbaar in hedendaagse muziek.

Luister naar “Hands Off…she’s Mine” en laat je meeslepen door de aanstekelijke klanken van Beat!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.