Beckie Bell – I’ll Never Know

Beckie Bell

Beckie Bell met “I’ll Never Know”

Beckie Bell is een Amerikaanse zangeres, geboren in 1954. Ze staat bekend om haar soul- en discogeluid en heeft samengewerkt met verschillende bekende artiesten uit de jaren ’70 en ’80.

“I’ll Never Know” is een van Beckie Bells meest succesvolle nummers. Het werd uitgebracht in 1977 en behaalde hoge posities in de disco-hitlijsten. Het nummer heeft een funky ritme dat typerend was voor die tijd.

Beckie Bell’s stem wordt gekenmerkt door krachtige uithalen en emotionele expressie. Haar optredens zijn energiek en trekken altijd veel publiek aan.

In de loop der jaren heeft Beckie Bell meerdere albums uitgebracht, waarvan sommige nog steeds geliefd zijn bij fans van funk- en discomuziek. Haar muzikale carrière blijft tot op de dag van vandaag voortduren.

“I’ll Never Know” is een tijdloos nummer dat je direct laat meebewegen op het funky ritme. Als je wilt genieten van goede discogeluiden, moet je zeker naar dit nummer luisteren!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.