Bee Gees – E.s.p.

Bee Gees

Bee Gees – E.s.p.

De Bee Gees is een legendarische band die in de jaren ’60 werd opgericht door de broers Barry, Robin en Maurice Gibb. Ze staan bekend om hun harmonieuze zangstijl en werden vooral beroemd door hun discohits in de jaren ’70, zoals “Stayin’ Alive” en “Night Fever”.

E.s.p.

E.s.p. is het zeventiende studioalbum van de Bee Gees, uitgebracht in 1987. De afkorting staat voor “Extra Sensory Perception”, wat verwijst naar het vermogen om buitenzintuiglijke waarnemingen te doen.

Het album bevat verschillende pop- en rocknummers met invloeden van R&B en dance muziek. Enkele bekende nummers op E.s.p. zijn “You Win Again” en “E.S.P.”. Het album werd goed ontvangen door critici en behaalde hoge posities in diverse hitlijsten over de hele wereld.

Met E.s.p. lieten de Bee Gees zien dat ze zich konden aanpassen aan veranderende muzikale trends zonder hun kenmerkende stijl te verliezen. Het succes van dit album bewees opnieuw dat ze nog steeds relevant waren binnen de muziekindustrie.

Belangrijkste tracks:

  1. “You Win Again”
  2. “E.S.P.”
  3. “Giving Up the Ghost”
  4. “The Longest Night”
What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.