Bell Biv Devoe – Do Me (Mentality Hip Hop Mix)

Bell Biv Devoe

Bell Biv Devoe: Do Me (Mentality Hip Hop Mix)

Bell Biv Devoe is een Amerikaanse R&B- en hiphopgroep uit Boston, Massachusetts. De groep bestaat uit Ricky Bell, Michael Bivins en Ronnie DeVoe, allemaal voormalige leden van de populaire jongensgroep New Edition.

Do Me (Mentality Hip Hop Mix) is een van hun bekendste nummers. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1990 als onderdeel van hun debuutalbum “Poison”. Het nummer combineert elementen van R&B en hip-hop met een aanstekelijke melodie en funky beats.

Achtergrond

Bell Biv Devoe brak door met het album “Poison” waarvan Do Me (Mentality Hip Hop Mix) ook deel uitmaakt. Het album was een commercieel succes en bereikte de top 10 in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk.

Do Me (Mentality Hip Hop Mix)

Do Me (Mentality Hip Hop Mix) wordt gekenmerkt door zijn energieke ritme en catchy refrein. De tekst gaat over verleiding en genieten van het leven, wat goed past bij de upbeat vibe van het nummer.

Het nummer bevat samples uit verschillende andere hits zoals “Get Up I Feel Like Being a Sex Machine” by James Brown and “This Place Hotel” by The Jacksons, waardoor het een uniek geluid heeft dat zowel nostalgisch als modern aanvoelt.

Do Me (Mentality Hip Hop Mix) werd een grote hit in de jaren 90 en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations en feestjes.

Beluister Do Me (Mentality Hip Hop Mix) en laat je meeslepen door de funky beats van Bell Biv Devoe!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.