Bell Biv Devoe – She’s Dope! (EPOD Mix)

Bell Biv Devoe

Bell Biv Devoe: She’s Dope! (EPOD Mix)

Bell Biv Devoe is een Amerikaanse R&B- en hiphopgroep die in de jaren 90 populair was. De groep bestaat uit drie leden: Ricky Bell, Michael Bivins en Ronnie DeVoe. Ze werden bekend als voormalige leden van de populaire jongensband New Edition.

“She’s Dope!” is een nummer van Bell Biv Devoe dat werd uitgebracht als onderdeel van hun album “Three Stripes”. Het nummer is geproduceerd door EPOD en staat bekend om zijn funky beats en aanstekelijke melodieën.

EPOD Mix

De EPOD Mix van “She’s Dope!” geeft het nummer een frisse draai met nieuwe arrangementen en instrumentaties. Het zorgt ervoor dat het nummer nog dansbaarder wordt en nodigt luisteraars uit om mee te bewegen op de beat.

Met deze mix laat Bell Biv Devoe zien dat ze niet bang zijn om te experimenteren met hun geluid, terwijl ze trouw blijven aan hun kenmerkende R&B-hiphopstijl. Het resultaat is een energiek nummer dat zowel oude fans als nieuwe luisteraars zal aanspreken.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.