Beyoncé – Broken-Hearted Girl

Beyoncé

Beyoncé – Broken-Hearted Girl

Beyoncé Giselle Knowles-Carter, beter bekend als Beyoncé, is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze werd geboren op 4 september 1981 in Houston, Texas.

Broken-Hearted Girl

“Broken-Hearted Girl” is een nummer dat wordt gezongen door Beyoncé van haar derde studioalbum “I Am… Sasha Fierce” uit 2008. Het nummer is geschreven door Beyoncé, Kenneth Edmonds en Mikkel S. Eriksen.

Het liedje gaat over de pijn van het hebben van een gebroken hart en de moeilijkheid om verder te gaan na een relatiebreuk. De emotionele teksten gecombineerd met de krachtige stem van Beyoncé maken dit nummer erg meeslepend.

De muziekvideo voor “Broken-Hearted Girl” toont Beyoncé die emoties uitdrukt terwijl ze zichzelf bevrijdt van haar verdriet. De video heeft miljoenen views verzameld op verschillende streamingplatforms zoals YouTube.

Meteen na de release werd het nummer goed ontvangen door critici en fans wereldwijd. “Broken-Hearted Girl” bereikte hoge posities in internationale hitlijsten zoals de Billboard Hot 100.

Enkele tekstregels uit “Broken-Hearted Girl”:
“You’re everything I thought you never were”
“And now that I’m looking back / At all the messages you left”
“Now I’m a broken-hearted girl / And I ain’t sayin’ that I’m through”

Beyoncé’s “Broken-Hearted Girl” is een krachtig nummer dat de pijn van een gebroken hart op een indringende manier weergeeft. Het toont Beyoncé’s veelzijdige talenten als zangeres en songwriter.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.