Billy Ocean – When The Going Get’s Tough

Billy Ocean

Billy Ocean – When The Going Gets Tough

Billy Ocean is een Britse zanger en songwriter die bekend staat om zijn soul- en popmuziek. Hij brak door in de jaren 80 met hits als “Caribbean Queen” en “Suddenly”. Een van zijn meest iconische nummers is “When The Going Gets Tough, The Tough Get Going”. Dit nummer werd uitgebracht in 1986.

De betekenis achter het nummer

“When The Going Gets Tough, The Tough Get Going” is een krachtig nummer dat gaat over veerkracht en vastberadenheid. Het moedigt mensen aan om nooit op te geven, zelfs wanneer ze voor grote uitdagingen staan. De tekst benadrukt het belang van volharding en het overwinnen van obstakels.

Het succes van het nummer

Dit lied was enorm populair toen het werd uitgebracht en behaalde wereldwijd hoge posities in de hitlijsten. Het werd ook gebruikt als titelsong voor de film “The Jewel of the Nile”, waardoor het nog meer bekendheid kreeg. Billy Ocean’s indrukwekkende stemgeluid gecombineerd met de aanstekelijke melodie maken dit nummer tot een tijdloze klassieker.

In latere jaren heeft Billy Ocean nog steeds opgetreden met dit iconische nummer tijdens concerten, waarbij hij fans blijft inspireren met zijn energieke optredens.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.