Billy Preston & Syreeta – With You I’m Born Again

Billy Preston & Syreeta

Billy Preston & Syreeta – With You I’m Born Again

Billy Preston en Syreeta Wright zijn beide bekende artiesten in de muziekindustrie. Ze hebben samengewerkt aan het nummer “With You I’m Born Again”. Dit nummer werd uitgebracht in 1979.

Met hun samenwerking creëerden Billy Preston en Syreeta een prachtig liefdeslied dat nog steeds geliefd is bij vele luisteraars. Het nummer heeft een soulvolle melodie die perfect wordt aangevuld door de krachtige vocale prestaties van zowel Billy als Syreeta.

“With You I’m Born Again” gaat over de kracht van liefde en hoe het iemands leven compleet kan veranderen. De teksten benadrukken het gevoel van wedergeboorte en vernieuwing wanneer je met iemand bent waarvan je houdt.

Het lied kreeg veel positieve reacties toen het voor het eerst werd uitgebracht, waardoor het al snel opklom tot de hitlijsten. Het succes ervan bevestigt niet alleen de talenten van Billy Preston en Syreeta, maar ook hun vermogen om emotie over te brengen door middel van muziek.

Over Billy Preston

Billy Preston was een Amerikaanse singer-songwriter, pianist en orgelspeler. Hij stond bekend om zijn unieke mix van verschillende genres zoals soul, rock, gospel en funk. Zijn bijdragen aan populaire hits waren talrijk tijdens zijn carrière.

Over Syreeta

Syreeta Wright was een Amerikaanse singer-songwriter en producer. Ze had haar eigen succesvolle solocarrière en werkte ook samen met artiesten zoals Stevie Wonder. Haar soulvolle stem maakte haar tot een van de meest gewaardeerde zangeressen in de muziekindustrie.

Samen hebben Billy Preston en Syreeta iets bijzonders gecreëerd met “With You I’m Born Again”. Het nummer blijft

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.