Bingo Players Feat Far East Movement – Get Up (Rattle)

Bingo Players Feat Far East Movement

Bingo Players Feat Far East Movement – Get Up (Rattle)

Get Up (Rattle) is een populaire elektronische dansmuziektrack uit 2013. Het nummer is een samenwerking tussen de Nederlandse DJ-duo Bingo Players en de Amerikaanse hip-hopgroep Far East Movement.

Bingo Players

Bingo Players bestaat uit de Nederlandse DJ’s Maarten Hoogstraten en Paul Bäumer. Ze staan bekend om hun energieke beats en catchy melodieën. Hun muziek valt onder het genre electro house en ze hebben verschillende hits op hun naam staan, waaronder “Cry (Just a Little)” en “Knock You Out”. Helaas overleed Paul Bäumer in 2013 aan kanker, maar Maarten Hoogstraten zet nog steeds het werk van Bingo Players voort.

Far East Movement

Far East Movement is een Amerikaanse hiphopgroep die in 2003 werd opgericht. De groepsleden zijn Kev Nish, Prohgress, J-Splif en DJ Virman. Ze braken internationaal door met hun hit “Like a G6” in 2010. Far East Movement staat bekend om hun mix van hiphop, dance-pop en elektronische muziekstijlen.

“Get Up (Rattle)” combineert de unieke stijl van Bingo Players met de raps van Far East Movement. Het nummer heeft een krachtige beat die je doet bewegen op de dansvloer.

Dankzij het succes van “Get Up (Rattle)” hebben Bingo Players en Far East Movement hun populariteit vergroot en zijn ze bekend geworden bij een breder publiek. Het nummer is nog steeds geliefd in de clubscene en wordt vaak gedraaid op feesten en festivals.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.