Bingoboys & Princessa – How To Dance

Bingoboys & Princessa

Bingoboys & Princessa – How To Dance

Bingoboys & Princessa is een Duitse dancegroep die in de jaren 90 populair was. Ze stonden bekend om hun energieke nummers en catchy melodieën.

Achtergrond

De Bingoboys werd gevormd door producenten Martin Neumayer, Klaus Biedermann en Arnim Teutoburg-Weiß. Ze waren actief in de muziekscene van München en begonnen samen te werken met verschillende zangers en zangeressen.

Eén van hun meest succesvolle samenwerkingen was met de Spaanse zangeres Princessa. Samen brachten ze het nummer “How To Dance” uit, dat al snel een hit werd in Europa.

How To Dance – Een dansvloerklassieker

“How To Dance” is een vrolijk dance-nummer met invloeden uit eurodance en popmuziek. Het liedje heeft een aanstekelijk refrein dat je direct wilt meezingen. De combinatie van de opzwepende beat en de krachtige stem van Princessa maakt dit nummer tot een echte dansvloerklassieker.

Het nummer bereikte hoge posities in verschillende Europese hitlijsten, waaronder Nederland, Duitsland en Zwitserland. Het succes van “How To Dance” leverde Bingoboys & Princessa internationale erkenning op.

Latere carrières

Na het succes van “How To Dance” gingen de Bingoboys en Princessa hun eigen weg. Ze brachten beide nog verschillende nummers uit, maar konden het succes van hun samenwerking niet evenaren.

Desondanks blijft “How To Dance” een favoriet onder dance-liefhebbers en wordt het nog regelmatig gedraaid op feesten en in clubs over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.