Black – Wonderful Life

Black

Artiest: Black

Black, wiens echte naam Colin Vearncombe is, was een Britse singer-songwriter. Hij werd geboren op 26 mei 1962 in Liverpool en overleed op 26 januari 2016.

Wonderful Life

Een van de bekendste nummers van Black is “Wonderful Life“, dat uitkwam in 1987. Het nummer behaalde internationaal succes en bereikte de top tien in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

“Wonderful Life” heeft een melodische poprocksound met melancholische teksten die gaan over het leven en de ups en downs die ermee gepaard gaan. De krachtige stem van Black geeft het nummer zijn unieke karakter.

Naast “Wonderful Life” bracht Black nog andere hits uit, zoals “Sweetest Smile”, “Everything’s Coming Up Roses” en “Now You’re Gone”. Zijn muziek wordt gekenmerkt door poëtische teksten en emotionele melodieën.

Helaas kwam er vroegtijdig een einde aan Blacks carrière toen hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk in Ierland in 2016. Ondanks zijn tragische dood blijft zijn muziek geliefd bij vele fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.