Bobby Brown – Humpin Around (Album Version)

Bobby Brown

Bobby Brown – Humpin Around (Album Version)

Bobby Brown is een Amerikaanse R&B-zanger, songwriter en acteur. Hij werd geboren op 5 februari 1969 in Boston, Massachusetts.

Humpin Around (Album Version)

“Humpin Around” is een nummer van Bobby Brown uitgebracht in 1992 als onderdeel van zijn derde studioalbum “Bobby”. Het nummer werd geschreven door Teddy Riley, Bernard Belle en Markell Riley.

“Humpin Around” behaalde commercieel succes en bereikte de top 10 in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten. Het nummer wordt gekenmerkt door zijn aanstekelijke beats en funky baslijn.

De albumversie van “Humpin Around” duurt ongeveer vier minuten en twintig seconden. Het combineert elementen van R&B met new jack swing, wat destijds een populaire muziekstijl was.

Bobby Brown’s optredens op het podium waren energiek en vol charisma. Zijn unieke stijl maakte hem tot een geliefd figuur binnen de R&B-gemeenschap tijdens de jaren ’80 en ’90.

Naast zijn succesvolle muzikale carrière heeft Bobby Brown ook geprobeerd om zich te vestigen als acteur. Hij speelde onder andere rollen in films zoals “Ghostbusters II” en “Panther”.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.