Brick – Wide Open

Brick

Brick met: Wide Open

Brick is een Amerikaanse funk- en R&B-band die bekendheid verwierf in de jaren ’70. Ze brachten hun grootste hit “Dazz” uit in 1976, waarmee ze doorbraken in de muziekwereld.

Hun album Wide Open, dat werd uitgebracht in 1978, wordt beschouwd als een van hun beste werken. Het album bevatte nummers zoals “We Don’t Wanna Sit Down (We Wanna Git Down)” en “Dusic”, die beide grote hits werden voor de band.

Over het album: Wide Open

Dit album kenmerkt zich door de funky baslijnen, ritmische gitaren en soulvolle vocalen waar Brick om bekend staat. De nummers op dit album hebben een energieke sfeer en zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven zitten.

“We Don’t Wanna Sit Down (We Wanna Git Down)” is een vrolijk nummer dat je direct meeneemt naar de dansvloer. Met zijn catchy refrein en aanstekelijke beat was dit nummer een favoriet onder fans van funk- en discogeluiden.

“Dusic” daarentegen heeft meer een laid-back vibe met zijn groovy instrumentatie en relaxte vocals. Dit nummer laat zien hoe veelzijdig Brick kan zijn in hun muzikale benadering.

Kortom, Brick’s album Wide Open is een must-have voor liefhebbers van funk- en R&B-muziek uit de jaren ’70. Met hun aanstekelijke beats en soulvolle sound blijft Brick een iconische band in de muziekgeschiedenis.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.