Britney Spears – Everytime

Britney Spears

Britney Spears – Everytime

Everytime is een nummer van de Amerikaanse popartiest Britney Spears. Het werd uitgebracht op 10 mei 2004 als de derde single van haar vierde studioalbum “In the Zone”. Het liedje is geschreven door Britney Spears en de Zweedse producenten Max Martin en Rami Yacoub.

In “Everytime” zingt Britney over het verlangen naar iemand die ze heeft laten gaan, en hoezeer ze spijt heeft van haar acties. De tekst reflecteert persoonlijke gebeurtenissen in haar leven op dat moment, waaronder haar breuk met Justin Timberlake.

Het nummer ontving positieve recensies van muziekcritici, die de emotionele kracht van het lied prezen. Het behaalde ook commercieel succes en bereikte hoge posities in hitlijsten wereldwijd.

Videoclip

De bijbehorende videoclip voor “Everytime” werd geregisseerd door David LaChapelle en toont Britney terwijl ze worstelt met roem en depressie. In de video probeert ze zelfmoord te plegen nadat paparazzi constant achtervolgen hebben veroorzaakt.

Liveshow optredens

“Everytime” maakte regelmatig deel uit van Spears’ liveshows tijdens verschillende concerttournees zoals The Onyx Hotel Tour (2004), The Circus Starring Britney Spears (2009) en Piece of Me Tour (2018).

Met “Everytime” heeft Britney Spears een emotioneel en succesvol nummer uitgebracht dat haar veel lof opleverde. Het blijft een van haar bekendste en meest geliefde ballads.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.