Bzn – Desanya

Bzn

BZN met: Desanya

BZN was een Nederlandse popgroep die actief was tussen 1966 en 2007. Ze behoorden tot de succesvolste bands in Nederland en scoorden verschillende hits.

Desanya

Een van de bekendste nummers van BZN is “Desanya”. Dit lied werd uitgebracht in 1977 en bereikte de derde plaats in de Nederlandse Top 40.

“Desanya” is een romantisch nummer met een catchy melodie. Het vertelt het verhaal van een man die smoorverliefd is op Desanya, een mysterieuze vrouw. Hij zingt over zijn verlangen om bij haar te zijn en zijn onzekerheid over haar gevoelens voor hem.

Het nummer werd geschreven door Jan Keizer, voormalig leadzanger van BZN. Zijn krachtige stem geeft het lied extra emotie en maakt het herkenbaar als typische BZN-sound.

Met “Desanya” bewees BZN opnieuw hun talent voor pakkende popsongs die lang in het collectieve geheugen blijven hangen. Tot op heden wordt dit nummer nog steeds regelmatig gedraaid op radiozenders en blijft het geliefd onder fans van Nederlandstalige muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.