Calmani & Grey – Ride On Time

Calmani & Grey

Calmani & Grey

Calmani & Grey is een Duits DJ- en producerduo, bestaande uit Christian “Calmani” Gierth en Nils “Grey” Huzen. Ze staan bekend om hun energieke mix van housemuziek met invloeden van pop en EDM.

Een van de meest succesvolle nummers van Calmani & Grey is “Ride On Time”. Dit nummer werd oorspronkelijk uitgebracht door Black Box in 1989, maar het duo bracht in 2016 een nieuwe versie uit.

“Ride On Time” kenmerkt zich door zijn opzwepende beats, catchy melodieën en zomerse vibes. Het nummer was een grote hit in verschillende Europese landen en bereikte hoge posities in de hitlijsten.

Naast “Ride On Time” heeft Calmani & Grey ook samengewerkt met andere bekende artiesten zoals Chad Clemens en Graham Candy. Ze hebben verschillende singles uitgebracht die veelvuldig worden gedraaid op radiostations over de hele wereld.

Het succes van Calmani & Grey wordt mede toegeschreven aan hun unieke sound en energieke optredens tijdens live shows. Ze weten altijd een feestelijke sfeer te creëren waarbij het publiek niet stil kan blijven staan.

Kortom, Calmani & Grey is een getalenteerd DJ-duo dat bekend staat om hun aanstekelijke mix van housemuziek met pop- en EDM-invloeden. Met hits als “Ride On Time” hebben ze bewezen een waardevolle toevoeging te zijn aan de elektronische muziekscene.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.