Carl Thomas feat. The Hoodfellas – Emotional (Rmx)

Carl Thomas feat. The Hoodfellas

Carl Thomas feat. The Hoodfellas met: Emotional (Rmx)

Emotional (Rmx) is een samenwerking tussen de getalenteerde artiest Carl Thomas en de veelbelovende groep The Hoodfellas. Deze remix van het nummer Emotional heeft al snel veel populariteit vergaard binnen de muziekindustrie.

Over Carl Thomas

Carl Thomas is een Amerikaanse R&B-zanger en songwriter, geboren op 15 juni 1972 in Aurora, Illinois. Hij brak door in 1999 met zijn debuutalbum “Emotional”, waarvan het gelijknamige nummer een grote hit werd.

Gedurende zijn carrière heeft Carl Thomas samengewerkt met verschillende bekende artiesten zoals Faith Evans, LL Cool J en Puff Daddy. Zijn unieke stemgeluid en soulvolle stijl maken hem geliefd bij fans over de hele wereld.

The Hoodfellas

The Hoodfellas is een opkomende hiphop- en R&B-groep bestaande uit talentvolle jonge artiesten. Ze hebben hun krachten gebundeld met Carl Thomas om deze geweldige remix te creëren.

Hun frisse benadering van muziek trekt steeds meer aandacht van zowel fans als professionals in de industrie. Met hun energieke optredens weten ze keer op keer indruk te maken.

Kortom, Emotional (Rmx) is een samenwerking die niet gemist mag worden! Luister naar dit geweldige nummer en geniet van de unieke combinatie van Carl Thomas’ soulvolle stem en de verfrissende stijl van The Hoodfellas.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.