Carly Rae Jepsen – I Really Like You

Carly Rae Jepsen

Carly Rae Jepsen – I Really Like You

Carly Rae Jepsen is een Canadese singer-songwriter die in 2012 wereldwijde bekendheid verwierf met haar hit “Call Me Maybe”. Een van haar andere populaire nummers is “I Really Like You”, dat werd uitgebracht in 2015.

“I Really Like You” is een vrolijk en aanstekelijk popnummer, geschreven door Carly Rae Jepsen zelf, samen met Jacob Kasher Hindlin en Peter Svensson. Het lied gaat over het gevoel van verliefd worden op iemand en niet kunnen stoppen met aan die persoon te denken.

Het nummer begint met catchy synthesizerklanken en wordt al snel ondersteund door een energieke beat. Carly’s heldere zangstem brengt de positieve boodschap van het lied goed over. De tekst is eenvoudig maar pakkend, waardoor veel mensen zich ermee kunnen identificeren.

“I Really Like You” kreeg positieve recensies van muziekcritici en behaalde goede posities in verschillende internationale hitlijsten. De bijbehorende videoclip, geregisseerd door Peter Glanz, toont Carly samen met acteur Tom Hanks die meezingt en danst op straat. Deze leuke video droeg bij aan de populariteit van het nummer.

Met “I Really Like You” bewijst Carly Rae Jepsen wederom haar talent voor het maken van pakkende popmuziek. Het nummer heeft een tijdloze aantrekkingskracht en blijft mensen wereldwijd enthousiast maken om verliefd te worden.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.