Cascada – Evacuate The Dancefloor

Cascada

Cascada

Cascada is een Duitse dance-popgroep, opgericht in 2004 door DJ Manian (Manuel Reuter) en zangeres Natalie Horler. Ze braken internationaal door met hun hit “Everytime We Touch” in 2005.

Evacuate The Dancefloor

“Evacuate The Dancefloor” is een van de bekendste hits van Cascada. Het nummer werd uitgebracht in 2009 als de eerste single van hun gelijknamige album.

Het lied heeft een energieke beat en catchy melodie die onmiddellijk aanzetten tot dansen. Het refrein, gezongen door Natalie Horler, vraagt ​​de luisteraars om de dansvloer te verlaten en zich volledig over te geven aan het ritme.

“Evacuate The Dancefloor” bereikte wereldwijd grote successen en stond hoog genoteerd in verschillende hitlijsten. De combinatie van elektronische dancebeats en pakkende vocalen maakte dit nummer een favoriet onder liefhebbers van dancemuziek.

Cascada blijft optredens geven en nieuwe muziek uitbrengen, waarbij ze trouw blijven aan hun kenmerkende sound: vrolijke, opzwepende beats gecombineerd met krachtige vocals.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.