Cascada – Miracle

Cascada

Cascada – Miracle

Cascada is een Duitse dance-act, opgericht in 2004. De groep bestaat uit zangeres Natalie Horler en de producers DJ Manian en Yanou. Een van hun bekendste nummers is “Miracle”.

Achtergrond

“Miracle” werd uitgebracht als de derde single van het debuutalbum van Cascada, genaamd “Everytime We Touch”. Het nummer kwam uit in 2004 en werd al snel een grote hit in Europa.

Inhoud

“Miracle” is een uptempo dancenummer met sterke elektronische beats en catchy melodieën. De tekst gaat over het gevoel van verliefdheid dat als een wonder wordt ervaren.

Populariteit

Het nummer bereikte hoge posities in de hitlijsten van verschillende landen, waaronder Nederland, België, Verenigd Koninkrijk en Australië. Het succes van “Miracle” hielp Cascada om door te breken bij het internationale publiek.

Invloed op dance-muziek

Cascada’s sound combineert elementen van eurodance, trance en popmuziek. Dit heeft invloed gehad op vele andere dance-artiesten na hen. Ze staan bekend om hun energieke optredens en aanstekelijke melodieën.
“Miracle” blijft nog steeds populair onder fans van dance-muziek wereldwijd.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.