Cerrone – I Want Love (Ben Liebrand 12” Remix)

Cerrone

Cerrone – I Want Love (Ben Liebrand 12” Remix)

Cerrone is een Franse muzikant en producer die bekend staat om zijn invloedrijke bijdragen aan de disco- en elektronische muziek. Een van zijn populaire nummers is “I Want Love”, dat werd geremixt door Ben Liebrand in een 12-inch versie.

Over Cerrone

Cerrone, wiens echte naam Jean-Marc Cerrone is, werd geboren op 24 mei 1952 in Parijs, Frankrijk. Hij begon zijn carrière als drummer en percussionist voordat hij zich toelegde op het maken van elektronische dansmuziek.

Cerrone’s stijl combineert elementen van disco, funk en electro met een unieke twist. Zijn kenmerkende geluid wordt gekenmerkt door hypnotiserende ritmes, funky baslijnen en uitbundige orkestrale arrangementen.

I Want Love (Ben Liebrand 12” Remix)

“I Want Love” is oorspronkelijk uitgebracht in 1977 als onderdeel van het album “Supernature” van Cerrone. In dit nummer laat hij zijn talent zien voor het creëren van catchy melodieën en aanstekelijke beats die mensen aan het dansen krijgen.

De remix-versie gemaakt door Ben Liebrand geeft een frisse draai aan het originele nummer door extra lagen synths en drums toe te voegen om de dansbaarheid te vergroten. Het resultaat is een energieke en opwindende remix die nog steeds de essentie van Cerrone’s muziek behoudt.

De Ben Liebrand 12-inch remix van “I Want Love” heeft bijgedragen aan het versterken van Cerrone’s positie als een invloedrijke artiest in de elektronische muziekwereld en blijft geliefd onder fans van disco en dansmuziek tot op de dag van vandaag.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.