Chaka Khan – This Is My Night (Extended Version)

Chaka Khan

Chaka Khan – This Is My Night (Extended Version)

Chaka Khan, geboren op 23 maart 1953, is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze staat bekend om haar krachtige stem en unieke stijl in verschillende genres zoals R&B, funk, soul en disco.

This Is My Night (Extended Version)

“This Is My Night” is een nummer uitgebracht door Chaka Khan in 1985 als onderdeel van haar album “I Feel for You”. Het lied werd geschreven door Mic Murphy en David Frank van het duo The System.

In deze extended versie wordt de muzikale reis verlengd met extra instrumentale passages en vocale improvisatie. De combinatie van funky baslijnen, dansbare ritmes en Chaka’s kenmerkende vocalen maken dit nummer een echte klassieker.

Met “This Is My Night” scoorde Chaka Khan opnieuw een hit in de internationale muziekscene. Het bereikte de top van de Billboard Dance Club Songs-lijst en kreeg veel positieve reacties van critici en fans over de hele wereld.

Dus als je op zoek bent naar een energiek nummer dat je laat bewegen, luister dan naar Chaka Khan’s “This Is My Night” extended version!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.