Charlene – I’ve Never Been To Me

Charlene

Charlene – I’ve Never Been To Me

Charlene Marilynn D’Angelo Oliver, beter bekend als Charlene, is een Amerikaanse zangeres. Ze is geboren op 1 juni 1950 in Hollywood, Californië.

In 1977 bracht Charlene haar grootste hit uit genaamd “I’ve Never Been To Me”. Dit nummer bereikte de top van de internationale hitlijsten en werd een klassieker in de jaren ’70 en ’80.

Tekst: “I’ve Never Been To Me”

Het lied gaat over een vrouw die alles lijkt te hebben – geld, succes en aantrekkelijkheid – maar uiteindelijk beseft ze dat ze nooit echt gelukkig was. De tekst benadrukt het belang van liefde, verlangen en voldoening in het leven.

“Hey lady, you lady,
cursin’ at your life.
You’re a discontented mother
and a rich inventive wife.”

Dit zijn slechts enkele regels uit het emotionele nummer dat Charlene’s stemgeluid prachtig weergeeft. Haar krachtige vocale prestatie brengt de boodschap van het lied perfect over.

Nasleep

“I’ve Never Been To Me” bleef populair gedurende vele decennia na de release ervan. Het werd gebruikt in verschillende films en televisieseries, waaronder Priscilla Queen of the Desert (1994) waar het nummer opnieuw populariteit verwierf.

Charlene heeft na haar doorbraak niet veel commercieel succes meer gehad, maar haar iconische hit blijft een belangrijk onderdeel van de muziekgeschiedenis. Het nummer inspireert nog steeds mensen over de hele wereld met zijn diepgaande boodschap.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.