Cheryl Lynn – Got To Be Real (12” Disco Mix)

Cheryl Lynn

Cheryl Lynn – Got To Be Real (12” Disco Mix)

Cheryl Lynn is een Amerikaanse zangeres en songwriter, geboren op 11 maart 1957 in Los Angeles, Californië. Ze staat bekend om haar krachtige vocale bereik en soulvolle stijl.

In 1978 bracht Cheryl Lynn het nummer “Got To Be Real” uit als onderdeel van haar gelijknamige debuutalbum. Het nummer werd al snel een grote hit en bereikte de top van de Billboard R&B-lijst. Met zijn funky disco-geluid en pakkende refrein werd het al snel een klassieker in de discowereld.

12” Disco Mix versie

De “Got To Be Real” 12” Disco Mix is een langere versie van het originele nummer, speciaal gemaakt voor clubs en DJ’s. Met zijn uitgebreide instrumentatie, extra beats en verlengde dansbare passages zorgt deze mix voor nog meer feestvreugde op de dansvloer.

Het succes van “Got To Be Real” katapulteerde Cheryl Lynn naar internationale roem en vestigde haar reputatie als een ster binnen de discomuziekwereld. Haar geweldige stemgeluid samen met dit tijdloze discosucces maken Cheryl Lynn nog steeds geliefd bij muziekliefhebbers over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.